Producenci
/

J&J Szewczyk

W 2010 r. uruchomiliśmy Zakład Przetwórstwa Rybnego oraz nowoczesną, spełniającą normy europejskie Tradycyjną Wędzarnie Ryb. Wędzenie odbywa się wyłącznie sposobem naturalnym, tradycyjnym.Technologia wędzenia ryb jest oparta nie tylko na najlepszej tradycji, ale również na stosowaniu tylko i wyłącznie naturalnych metod wędzenia. Nasze ryby  są wędzone dymem wyłącznie z wyselekcjonowanych i kondycjonowanych gatunków drewna liściastego, co gwarantuje ich niepowtarzalny smak i zapach. W technologii produkcji stosowane są wyłącznie sól i naturalny dym. Nie stosujemy żadnych konserwantów lub innych środków chemicznych. Gwarantuje to uwędzonej rybie wyśmienity, niepowtarzalny smak i zapach.Nasza firma otrzymała decyzję o nadaniu weterynaryjnego numeru identyfikacyjnego nr:14127205 oraz został wdrożony system HACCP i procedury GHP/GMP.

Czytaj więcej
Brak cech.