Archiwum

03-04.05.2014 Idzików

Akademia Siedliska pod Lipami zaprasza na dwudniowe warsztaty serowarskie i chlebowe w Idzikowie, w Kotlinie Kłodzkiej.

Termin warsztatów: 3-4.05.2014.

W programie warsztatów:

Nauka wytwarzania 4 rodzajów sera podpuszczkowego, nauka pieczenia domowego chleba na zakwasie oraz zwiedzanie atrakcji turystycznych w okolicy.

Koszt warsztatów:  od osoby z wyżywieniem: bez noclegu: 295 zł, z jednym noclegiem 345 zł.

Jest możliwość spędzenia w Idzikowie całej majówki, pobyt od 1 do 4 maja to koszt 550 zł.

Wszystkie sery można będzie zabrać ze sobą, a każdy uczestnik otrzyma dyplom ukończenia kursów.

Warsztaty poprowadzą: znany w środowisku kulinarnym mgr. inż. Krzysztof Jaworski, serowar z 10-letnim doświadczeniem oraz Joanna Włodarska – dziennikarka kulinarna specjalizująca się w tematyce dotyczącej naturalnej żywności, wypiekająca chleby, robiąca sery.

Serdecznie zapraszamy!

Więciej informacji o warsztatach znajdziecie na: https://www.facebook.com/events/1410788339185131/

Joanna Włodarska
tel.kom. 505-061-237
joanna.wlodarska@onet.eu

O autorze

Powiązane artykuły

Zostaw komentarz

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie będzie widoczny.