Archiwum

Warsztaty „Zioła w kuchni”

Już  17 grudnia o godz. 18. ropocznie się kolejne spotkanie pt.:

„Zioła w kuchni, czyli rośliny lecznicze w potrawach i napojach”.

Na warsztatach dowiesz się:

– jakie są praktyczne sposoby wykorzystania ziół w kuchni

– jak zastosować zioła, by miały działanie prozdrowotne

– jakich ziół użyć, aby potrawy były zdrowe i bogate w wartości odżywcze

– jak urozmaicić swoje posiłki, by wydobyć z nich pełnię smaków i zapachów

Podczas warsztatów:

– zastosujemy korzenie, liście oraz kwiaty i nasiona różnych ziół

– poznamy zioła, które są mniej popularne w kuchni

– wspólnie przyrządzimy kilka smakołyków z wykorzystaniem roślin leczniczych

– poznamy smak potraw i napojów z dodatkiem ziół, które warto wprowadzić do zimowego menu

Prowadząca: mgr Rima Karolina Sadurska

Kiedy: 17 grudnia 2013 (wtorek), godz. 18 – 20

Gdzie: ul. Dajwór 20, Kraków (Kazimierz)

Koszt: 30 zł (płatne przelewem lub przed warsztatami)

Konieczna rezerwacja miejsc: redakcja@a-ti.pl lub pod numerem telefonu: 603 440 800 lub 609 841 807

Zapisy do 16 grudnia!

Więcej informacji: www.a-ajurweda.pl

Strona prowadzącej: www.elfum.pl

O autorze

Powiązane artykuły

Zostaw komentarz

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie będzie widoczny.