Już 17 grudnia o godz. 18. ropocznie się kolejne spotkanie pt.:
„Zioła w kuchni, czyli rośliny lecznicze w potrawach i napojach”.
Na warsztatach dowiesz się:
– jakie są praktyczne sposoby wykorzystania ziół w kuchni
– jak zastosować zioła, by miały działanie prozdrowotne
– jakich ziół użyć, aby potrawy były zdrowe i bogate w wartości odżywcze
– jak urozmaicić swoje posiłki, by wydobyć z nich pełnię smaków i zapachów
Podczas warsztatów:
– zastosujemy korzenie, liście oraz kwiaty i nasiona różnych ziół
– poznamy zioła, które są mniej popularne w kuchni
– wspólnie przyrządzimy kilka smakołyków z wykorzystaniem roślin leczniczych
– poznamy smak potraw i napojów z dodatkiem ziół, które warto wprowadzić do zimowego menu
Prowadząca: mgr Rima Karolina Sadurska
Kiedy: 17 grudnia 2013 (wtorek), godz. 18 – 20
Gdzie: ul. Dajwór 20, Kraków (Kazimierz)
Koszt: 30 zł (płatne przelewem lub przed warsztatami)
Konieczna rezerwacja miejsc: redakcja@a-ti.pl lub pod numerem telefonu: 603 440 800 lub 609 841 807
Zapisy do 16 grudnia!
Więcej informacji: www.a-ajurweda.pl
Strona prowadzącej: www.elfum.pl
Zostaw komentarz